de 10 verschillen tussen winterslaap

Menselijk gedragen is dierlijker dan gedacht en de biologische klok speelt daarbij een rol. Licht en warmte zijn prikkels tot seksueel verlangen en duisternis en kou maken slaperig. Bij koude kan de biologische klok zomaar aangeven dat het tijd is voor een winterslaap. Dan zakt de lichaamstemperatuur en wordt de activiteit minder om energie te sparen. Licht en warmte van een kaarsje is dan onvoldoende om zo’n slapende te laten ontwaken.

De tekeningen van Coenen verschijnen in meerdere bladen, zoals al vijftien jaar lang in het dagblad De Telegraaf. Sinds februari 2009 staan er ook tekeningen van de Olstenaar in de krant van Salland Centraal. In de vorm van een puzzel. Een ‘zoek de tien verschillen’, waarbij de plaatjes zijn gekoppeld aan de actualiteit. Op zaterdag plaatsen we de oplossing op onze site. Had je alles goed?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.