de 10 verschillen tussen nieuw jaar nieuw voornemen

Voorkomen is beter dan genezen is een wijsheid, die al dikwijls is bewezen. Een aansprekend bewijs daarvan is de ‘BOB, wie rijdt naar huis vandaag? ‘ actie. Door vooraf aan te wijzen wie alcoholvrij de feestende vriend(en) veilig thuis brengt is tussen 2000 en 2010 het aantal dodelijke verkeersslachtoffers door alcoholgebruik aanwijsbaar gehalveerd. Een hard bewijs. Maar, de aangewezen ‘BOB’ moet natuurlijk wel kunnen bewijzen dat hij een rij-bewijs bezit.

De tekeningen van Coenen verschijnen in meerdere bladen, zoals al vijftien jaar lang in het dagblad De Telegraaf. Sinds februari 2009 staan er ook tekeningen van de Olstenaar in de krant van Salland Centraal. In de vorm van een puzzel. Een ‘zoek de tien verschillen’, waarbij de plaatjes zijn gekoppeld aan de actualiteit. Op zaterdag plaatsen we de oplossing op onze site. Had je alles goed?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.