Home / archiefcentraal / de 10 verschillen tussen ja nu ari

de 10 verschillen tussen ja nu ari

‘Ja! Nu Ari!’ riep de vouw van het hoofd van de school toen het streng gevroren had. ‘Ijs en vis moet men genieten als het er is’ sprak haar man kort daarop en gaf ijsvrij. Op sloot, plas en ijsbaan genoot spoedig iedereen op eigen manier en met elkaar. Het schouwspel was hartverwarmend alsof de geest van het Olympisch vuur ontbrand was. Iedereen genoot en duidelijk zichtbaar was deelnemen veel belangrijker dan winnen.

De tekeningen van Coenen verschijnen in meerdere bladen, zoals al vijftien jaar lang in het dagblad De Telegraaf. Sinds februari 2009 staan er ook tekeningen van de Olstenaar in de krant van Salland Centraal. In de vorm van een puzzel. Een ‘zoek de tien verschillen’, waarbij de plaatjes zijn gekoppeld aan de actualiteit. Op zaterdag plaatsen we de oplossing op onze site. Had je alles goed?

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.