de 10 verschillen tussen ja nu ari

‘Ja! Nu Ari!’ riep de vouw van het hoofd van de school toen het streng gevroren had. ‘Ijs en vis moet men genieten als het er is’ sprak haar man kort daarop en gaf ijsvrij. Op sloot, plas en ijsbaan genoot spoedig iedereen op eigen manier en met elkaar. Het schouwspel was hartverwarmend alsof de geest van het Olympisch vuur ontbrand was. Iedereen genoot en duidelijk zichtbaar was deelnemen veel belangrijker dan winnen.

De tekeningen van Coenen verschijnen in meerdere bladen, zoals al vijftien jaar lang in het dagblad De Telegraaf. Sinds februari 2009 staan er ook tekeningen van de Olstenaar in de krant van Salland Centraal. In de vorm van een puzzel. Een ‘zoek de tien verschillen’, waarbij de plaatjes zijn gekoppeld aan de actualiteit. Op zaterdag plaatsen we de oplossing op onze site. Had je alles goed?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.