dames 1 rood wit 75 zoekt versterking

Dames 1 van volleybalvereniging Rood-Wit ’75 uit Wijhe is op zoek naar nieuwe enthousiaste volleybalsters die het team per direct willen versterken. In verband met diverse zwangerschappen is de selectie flink uitgedund. Dit betekent dus geen plek op de bank, maar lekker meedraaien in het team.

Kan je niet genoeg krijgen van volleybal, mis je het eigenlijk al een hele tijd en wil je graag weer gaan spelen of ben je op zoek naar een nieuwe vereniging, dan nodigen de dames van Rood-Wit ’75 je graag uit om een keer vrijblijvend mee te trainen.

De leeftijd binnen het team varieert van tot en met 30 jaar en de dames spelen competitiewestrijden in de 2e klasse van de NeVoBo. Ze spelen de thuiswedstrijden op zaterdagmiddag in ’t Spoc in Wijhe. De trainingen zijn op maandagvond van 19.30 tot 21.00 uur waarna nog even gezellig een drankje wordt gedaan in de kantine.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.