dagboek van een gek in holstohus

Peter Faber komt op zaterdagavond 2 februari naar het Holstohus Theater in Olst. Eerst zou Peter Faber de voorstelling ‘Ha Pa’ vertonen, maar deze wordt nu vervangen voor de voorstelling ‘Dagboek van een gek’.

Gekte loopt als een rode draad door het theaterleven van Peter Faber. Sinds zijn rol in ‘Toestanden’ bij Het Werktheater wist Peter al dat hij ooit ‘Dagboek van een gek’ wilde spelen. Later werd die gedachte versterkt door zijn hoofdrol in ‘Te gek om los te lopen’ en bij het spelen van Max Midland in ‘Het Koekoeksnest’, waarvoor Peter in 1991 de Louis d’Or ontving.

Faber speelt de gek Axel Loopbaan. Axel is werkzaam als systeembeheerder op een groot departement. Op een dag wordt hij als door de bliksem getroffen wanneer hij Sophie, de dochter van de directeur, ziet. Plotseling wordt hem alles duidelijk. Hoe heeft hij, Axel Loopbaan, zo gek kunnen zijn om te denken dat hij een onbemiddeld ambtenaartje is. Hij is niemand minder dan de vermiste Spaanse troonopvolger, Koning Ferdinand VIII. Zijn kruistocht tegen de achterlijke wereld begint.

Het vraag-en-antwoordgesprek aansluitend op de voorstelling van Peter Faber met het publiek is vorig seizoen een groot succes gebleken en zal ook nu weer een onderdeel van de voorstelling zijn.

De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten kosten 15 euro en kunnen worden besteld via staging2.theatersolstwijhe.nl Daarnaast kunnen er tickets worden gekocht bij Postagentschap Bourquin (Langstraat 66, Wijhe), Boek- en kantoorvakhandel Korten (Geertsstraat 19-21, Olst) en Holstohus (VVV-balie, Jan Schamhartstraat 5, Olst).

Kijk voor meer informatie over de voorstellingen op staging2.theatersolstwijhe.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.