cd presentatie van de jort en sander show

Het Bonte Stoppers Gala van de Sökkestoppers zit zaterdag 26 januari bomvol spektakel en heeft een heuse primeur. Het programma is speciaal aangepast en uitgebreid om op primetime (22.15 uur) een cd-presentatie van de Jort & Sander show te brengen. Het duo Jort & Sander, een parodie op de Coen & Sander show van 3FM, heeft afgelopen maand hard gewerkt om samen met Hendrik Jan Bökkers een eigen cd op te nemen. In de studio van Bökkers in Dalfsen werd de tekst en de muziek geboren van het nummer ‘De pony is je allerbeste maatje’.

Het nummer is speciaal geschreven voor pony ‘Slobber’ die elk optreden furore maakt met de kop-staart-polonaise. Er wordt nog hard gewerkt aan de clip. Deze is vanaf zaterdag op Facebook en YouTube te bekijken.

De Jort & Sander show is ontstaan in café de Baron tijdens een Karaoke show en dit wordt jaarlijks ongeveer vier maal gehouden. Het avondvullend programma heeft leuke acts en sketches met zang en dans in samenwerking met DJ Chiel. Afgelopen kerst haalde het duo samen met de Heinose ondernemers nog ruim 6.300 euro op voor Serieus Request.

Naast de cd-presentatie zullen op het Bonte Stoppers Gala in Oortwijn ‘Zanger Rinus’ en Reinier Vegter respectievelijk om 21.30 en 23.30 uur acte de presence geven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.