caveriders houdt rockavond in elckerlyc

Nog één keer schudt gemeenschapscentrum Elckerlyc in Luttenberg op haar grondvesten voordat het verbouwd wordt!

Motorclub Caveriders Luttenberg laat oude metalnostalgie herleven in een waanzinnige tributenight met maar liefst 2 coverbands!

Waar vroeger de inmiddels wereldberoemde metalbands als Slayer, Vandenberg, Uriah Heep en vele anderen het podium betraden is op zaterdag 9 februari de beurt aan “Imitallica” en “Snaggletooth.”

Alle klassiekers van Metallica en Motörhead komen in een 2 x 1,5 uur durende show voorbij. Beide bands staan bekend om hun spetterende live shows die niet van echt te onderscheiden zijn.

Met een live reputatie die door heel Europa gevreesd wordt, doen zij nu in een dubbelshow Elckerlyc aan.

Imitallica garandeert een dampende en energieke set met enkel klassiekers zoals; “Kill them All” , “Ride the Lightning” en “Master of Puppets.”

Snaggeletooth (met leden van God Dehtroned) wordt alom geprezen om de vocalen die bijna gelijk zijn aan die van Mister Motörhead himself, Lemmy Kilmister!!

“Raw, fast and definitely loud tribute to the loudest band in the world! Louder than everything else!!”

De Caveriders houdt hierbij vast aan de al jaren beproefde formule waarmee Elckerlyc in zijn hoogtijdagen furore maakte. Een gezellige, ongedwongen sfeer, redelijke prijzen en vooral geen herrieschoppers. Het bestuur van de motorclub licht toe:

“We zijn als motorclub erg blij met de plek die onze club in Elckerlyc heeft kunnen krijgen. Door het (mede)organiseren van dergelijke avonden hopen we een behoefte te vervullen voor jong en oud en financieel ons steentje bij te dragen een de verbouwing van Elckerlyc. De eerste rockavond met AC/DC coverband High Voltage was een succes. We zijn we al maanden bezig met de voorbereidingen en hebben deze avond in de hele regio onder de aandacht proberen te brengen. Het wordt een groot ook feest. Het is niet de bedoeling dat er al wordt begonnen met de sloop van het gebouw, maar het dak gaat er af!”.

Zaal open: 21.00 uur

Aanvang: 22.00 uur

Entree: € 10,= (geen voorverkoop)

Info: caveriders@hotmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.