carvanavalswinkel lemelerveld weer open

Nu het carnaval weer voor de deur staat, is ook de carnavalswinkel in Lemelerveld weer geopend. Dit jaar is er niet gekozen voor een aparte winkel, maar zal de carnavalswinkel als ‘shop in shop’ te vinden zijn in de winkel van de Kaborij te vinden zijn.

Voor de shop in shop is er intern het een en ander verbouwd. Het magazijn is bij de bestaande winkel aangetrokken, zodat er nog meer ruimte beschikbaar is dan voorgaande jaren. Die ruimte is nodig voor de grote collectie carnavalskleding met bijpassende accessoires, pruiken, hoeden en petten en alles wat je maar nodig hebt voor de perfecte carnavalsoutfit.

“Omdat we de collectie enorm uitgebreid hebben dit jaar, waren we op zoek naar een plek waar dit alles mooi gepresenteerd kan worden. Ook vinden we het belangrijk dat de winkel zoveel mogelijk open kan zijn. De carnavalswinkel onderbrengen in onze bestaande winkel is dus de ideale oplossing”, aldus de dames van de Kaborij.

Dit jaar is vooral de collectie carnavalskostuums enorm uitgebreid. Veel trendy en hippe kleding, zoals panter en dierenprints, sexy uniformen en pluche kleding in fluorkleuren zijn toegevoegd. Natuurlijk ontbreken ook de klassiekers niet: clownskostuums en piraten-, ridder- en prinsessenkleding zijn volop te vinden.

“En natuurlijk niet onbelangrijk: net even goedkoper dan elders. Voor ieder budget, groot of klein, is er wel een leuke outfit te vinden.”

De hele collectie staat ook online op staging2.kaborij.nl Je kunt dus gemakkelijk thuis vast snuffelen in het assortiment en ook direct bestellen. De Kaborij is op maandag geopend van 13.30 tot 18.00 uur. Op dinsdag tot en met vrijdag is dat van 8.30 tot 18.00 uur, met een middagpauze van 12.30 tot 13.30. Vrijdagavond is het koopavond en op zaterdag is de winkel aan het Kroonplein 4 van 8.30 tot 16.00 uur te bezoeken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.