carnavalsbeurs bij altijd feest

“Het wordt echt een carnavalsparadijs,” vertelt Boonstra. “Een bont spektakel. In beide winkels samen komen ongeveer 5.000 kledingstukken en kostuums te hangen voor volwassenen en kinderen. Het wordt echt een feestelijk gebeuren.”

Boonstra heeft voor de beurs een ballonartiest ingehuurd, voor hapjes gezorgd en de Mitra (even verderop in de straat) houdt bij de feestwinkel een speciale actie met het ‘Slobbertje’, een drankje. “Natuurlijk zorgen we ook voor carnavalsmuziek in allebei de winkels,” vult Boonstra aan.

De Zwolse winkel kreeg in de afgelopen maanden al regelmatig bezoek van klanten uit het Sallandse. “Je merkt dat mensen zich echt oriënteren op de kostuums die te koop zijn. Vaak komen ze de winkel al echt goed voorbereid binnen, dat ze echt weten wat ze willen.” Volgens Boonstra is het opvallend hoe erg de Venetiaanse kostuums in trek zijn. “Venetiaans en Barok, maar veel grote kerels willen ook graag een piraat zijn,” vertelt de Zwollenaar.

Overigens is carnaval niet de enige reden voor mensen om de winkel van Boonstra en Van Loo te bezoeken. “Je merkt dat er steeds meer themafeesten worden gegeven, zelfs verjaardagsfeesten krijgen thema’s mee. Mensen hebben dan echt iets van ‘we maken er echt iets gezelligs van’. Die thema’s worden vervolgens vaak weer doorgekoppeld aan carnaval.”

Tijdens de carnavalsbeurs houdt Altijd Feest! verschillende speciale acties en aanbiedingen. Boonstra: “Het is zeker de moeite waard om naar Zwolle af te reizen. We maken de wereld een stukje vrolijker de komende tijd.”

Altijd Feest! en Meinesz & Bennesz zijn gevestigd aan de Assendorperstraat 80 en 82 in Zwolle. Zie ook staging2.altijdfeest.eu De carnavalsbeurs duurt op donderdag 17 januari van 09.00 uur tot 21.00 uur, op vrijdag 18 januari van 09.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag 19 januari van 09.00 uur tot 17.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.