Home / archiefcentraal / carnaval bij de gouverneur

carnaval bij de gouverneur

Bij De Gouverneur in Raalte gaat carnaval 2013 niet onopgemerkt voorbij. Het café aan de Munstersestraat 2 heeft namelijk een uitgebreid carnavalsprogramma opgezet. Voorafgaand aan het carnaval wordt er op 8 februari nog een après-ski party gehouden. Daarna staat het programma volledig in het teken van het jaarlijkse feest. Dit programma is hieronder te vinden.

9 februari:

Kielenbal in Heinrichs Stube met optredens van Slecht Geslapen, E M Veurlangs, SOS, Geen Gezicht, Chicks on the Block, Roalter Wille, 85D, Duo Deurslenters, Promotie Team en Dubbel C.

10 februari:

Optocht bekijken en aansluitend après-ski feest.

11 februari:

Vanaf 13.00 uur een TV Brunch. Sallandse optocht bekijken op de schermen. Kaartverkoop bij carnavalswinkel Raalte, www.stoppelkaters.nl en de Gouverneur. Leden betalen vijf euro op vertoon van de ledenpas, niet-leden betalen in de voorverkoop 7,50 euro en bij de kassa 10 euro voor een kaartje. Deelnemers aan de optocht betalen vijf euro op vertoon van het startnummer. Vanaf 15.00 uur begint het dweilen. Dit gebeurt met de aanweizgheid van een special guest. Wanneer je bij de vier deelnemende kroegen komt dweilen krijg je een leuke attentie.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.