carmel college houdt open huis

Carmel College Salland in Raalte houdt op 22 en 25 januari van 18.30 tot 21.00 uur een open huis voor leerlingen van groep 8 en hun ouders. Ook leerling die in 4 HAVO willen instromen zijn welkom.

Op dinsdagavond 22 januari houden VMBO en Praktijkonderwijs open huis aan de Florens Radewijnsstraat 6. HAVO/VWO zet vrijdagavond 25 januari haar deuren open op de locatie aan de Hofstedelaan 4. Docenten en leerlingen presenteren gezamenlijk de school en er is volop gelegenheid om vragen te stellen. De school werkt met teams van leerlingen en docenten. Elk team zit in een deel van de school, zo ervaren de leerlingen een grote school als overzichtelijk en veilig. Het open huis is een uitgelezen kans om het Carmel College Salland beter te leren kennen en de sfeer te proeven.

Tijdens de open dagen wordt naast het reguliere onderwijsaanbod en het onderwijs in teams ook aandacht besteed aan leerlingbegeleiding en de Carmel Classes, waar talentontwikkeling centraal staat. Bovendien is er voorlichting voor leerlingen die bijzondere begeleiding nodig hebben, bijvoorbeeld als gevolg van autisme.

Op het praktijkonderwijs wordt specifiek informatie gegeven over de mogelijkheden die worden geboden aan leerlingen met leermoeilijkheden. Op het VMBO is er ruimschoots aandacht voor de verschillende leerwegen binnen het VMBO en het leerwegondersteunend onderwijs (LWOO). Het HAVO/VWO besteedt extra aandacht aan het mentoraat, het gymnasium, Atheneum+ en is er een voorlichting over instromen in 4 HAVO. Deze laatste voorlichting start om 20.00 uur in de mediatheek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.