cafetaria henf heropent als naplace

Cafetaria en lunchroom H&F is verbouwd en is vanaf vandaag (16 januari) weer open onder een nieuwe naam: Naplace. In het kader van de heropening houdt het cafetaria aan de Grote Markt in Raalte diverse acties. Zo zijn tegen inlevering van de actiebon twee vers gegrilde kipdrumsticks verkrijgbaar voor twee euro en een broodje hamburger speciaal voor 1,50 euro.

Naplace heeft inmiddels een volledig nieuw interieur en beschikt over een uitgebreid assortiment. Van snacks en broodjes tot uitsmijters en tosti’s en van complete menu’s tot een lekker kopje koffie met gebak. In de zomer is ook het terras beschikbaar en kan er weer verkoeling worden gezocht in de vorm van softijs en Italiaans schepijs van Talamini.

De openingsacties gelden vanaf de opening tot en met 31 januari tussen 16.00 en 20.00 uur. Naplace is gevestigd aan de Grote Markt 3.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.