burgemeester strien rondgeleid in dorpskerk

Met het boek ‘Kerkplein 1 Olst’ in de hand heeft burgemeester Ton Strien op maandag 21 januari een rondleiding gehad in de Dorpskerk in Olst. Bezienswaardigheden die werden vermeld in hoofdstuk 3 en 4 van het boek, konden op deze manier ‘live’ bekeken worden.

De schrijfgroep, bestaande uit Tom Smeenk, Nancy Hippe-Declemy, Irene Smeenk-Hamel, Henk Jan Damstra, Gerrit Koldewijn en Laurens Donkerbroek, heeft in het boek aandacht gegeven aan de veelbewogen geschiedenis van de Willibrord of Dorpskerk.

Het boek ‘Kerkplein 1 Olst’ bevat veel illustraties, zowel in kleur als zwart-wit. Ook een verklarende woordenlijst is toegevoegd. Het boek heeft in totaal twaalf hoofdstukken. De omslag is ontworpen door Huub Coenen en het voorwoord is geschreven door de burgemeester van Olst-Wijhe.

Het boek is voor 17,95 euro bij Korten Olst, Infocentrum IJssel Den Nul en in De Waag in Deventer te koop. Zie ook staging2.pkn-olst.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.