Home / archiefcentraal / bumac wint gouverneurs zaalvoetbaltoernooi

bumac wint gouverneurs zaalvoetbaltoernooi

Het team van Bumac/Oosterwechel heeft het tweede Internationale Zaalvoetbal Toernooi van Café de Gouverneur op zijn naam geschreven. Bumac won in de finale van Voegbedrijf Koerhuis met 2-0. Aan het toernooi dat door Café de Gouverneur georganiseerd werd in de Rohda-hal deden in totaal zo’n honderd spelers mee. Het was Bumac dat in de halve finales de Duiters uit Tuss Anfeld, Oranje Schreck versloeg na shoot-outs. De eerste editie vorig jaar was nog op naam geschreven door het Duitse team, dat vorig jaar na penalties Bumac versloeg.

Zeer positief aan dit toernooi was dat er geen enkele tijdstraf werd gegeven door scheidsrechters Roelofs en Bloo. Ook positief was de deelname van het eerste damesteam van Sv Raalte. De dames werden dan wel elfde, van de twaalf teams, maar waren zeer positief ingesteld. Het in ruime getale opgekomen publiek genoot dan ook van deze deelname.

Na het toernooi was het in Café de Gouverneur nog lang gezellig tijdens en na de prijsuitreiking. Volgend jaar zal dit toernooi dan ook weer op de eerste zondag van het nieuwe jaar gehouden worden.

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.