broeklandse jubileumvlag onthuld

In de Marcellinuskerk werd op zaterdag 26 januari de Broeklandse vlag ter ere van het 100-jarig bestaan van Broekland als kerkdorp onthuld. Deze vlag kwam als winnaar uit de bus bij de ontwerpwedstrijd. Inez Oldeboer uit Raalte is verantwoordelijk voor het ontwerp.

Tijdens de bijeenkomst in de Marcellinuskerk lichtte Hilde Lichtenberg toe waarom de keuze was gevallen op het ontwerp van Inez en ook Broeklands eigen ‘halve burgemeester’ Gait Middelkamp hield een warm woordje. De kerkkoren ‘De vrolijke Noot’, ‘Inspiration’ en het ‘Gemengd Koor Marcellinuskerk’ zongen een speciaal voor de gelegenheid gecomponeerd eindlied. Dit lied is geschreven door Jos Dijkman.

Heel 2013 staat in het teken van dit jubileum en er zullen dan ook diverse festiviteiten gehouden worden met als slogan: Broekland, 100 jaar veur mekaar.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.