Home / archiefcentraal / boksebeld winnares decemberactie hov

boksebeld winnares decemberactie hov

Mevrouw Boksebeld uit Heeten is dit jaar winnaar geworden van de decemberactie van de Heetense Ondernemers Vereniging ( HOV). Uit handen van voorzitter Gerard Simons ontving ze een cheque ter waarde van vijfhonderd euro. Het geldbedrag kan besteed worden bij bedrijven en winkeliers die aangesloten zijn bij de plaatselijke ondernemersvereniging.

Jaarlijks houdt de HOV een december-actie. Klanten krijgen bij het besteden van een bepaald bedrag een HOV-zegel. Met een volle kaart ding je mee in de prijzen. Naast de hoofdprijs zijn ook enkele andere prijzen uitgereikt.

Lees ook

Roelof en Annie Roessink uit Dalfsen 65 jaar getrouwd

DALFSEN – Burgemeester Erica van Lente heeft vorige week dinsdag een bezoek gebracht aan Roelof …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.