Home / archiefcentraal / boerhof helpt xyleia uit de brand

boerhof helpt xyleia uit de brand

Ondanks de enorme schade, zit het duo niet in zak en as. “De brand is natuurlijk een enorme klap voor ons, maar we zijn vol goede moed om de zaak weer op te bouwen. Er zijn containers met houten boomstamtafels onderweg en over enkele weken komt er ook weer een container met prachtige stukken versteend hout aan. We zitten dus gelukkig niet lang zonder voorraad. Bovendien zijn de allermooiste stukken bewaard gebleven.” Deze stukken stonden in de kleine showroom, waar geen brand heeft gewoed.

De nieuwe voorraad is binnenkort te bekijken in de showroom aan de Dorpsstraat 50 in Heeten. Voor meer informatie kun je www.xyleia.eu en de facebookpagina in de gaten houden. “We hebben nu meer dan ooit de klanten nodig. We hopen deze daarom zeer binnenkort in Heeten te zien”, aldus Jan Jaap en Mark.

Lees ook

Parentshouse in Raalte krijgt definitieve status

RAALTE – Het Parentshouse in Raalte blijft. Het Raalter college van B&W heeft besloten om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.