bijna 11000 lampjes in bomen raalter markt

Er waren heel wat mensen die de afgelopen weken op de Grote Markt met een vingertje wijzend naar de acht bomen op de Grote Markt in Raalte stonden. Het was namelijk nogal een klus om die lampjes in de bomen te tellen.

Het ROV en de Rabobank hadden afgelopen week namelijk een prijsvraag lopen. Tel de lampjes in de acht bomen. Nou, mevrouw Boerdam, mevrouw Van Vemde en Jan en Tonny Klein Douwel namen even de tijd, maar kwamen er uiteindelijk uit. Het waren er 10.720. Dat leverde hen mooie prijzen op.

Mevrouw Boerdam won een LED-tv, mevrouw Van Vemde een horloge en Jan en Tonny Klein Douwel kregen een tegoedbon van het ROV.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.