bestuurlijke afspraken over kruisingen n348

De gemeente Raalte en de provincie Overijssel hebben afspraken gemaakt over het in stand houden van de verkeerslichten op de N348. De provincie en de gemeente willen onveiligheid op de kruisingen terugdringen.

De afspraken gaan vooral over de rechtsverhouding en de verantwoordelijkheiden van de gemeente en provincie.

Wat deze afspraken precies inhouden, weten we nog niet helemaal. Wat wel duidelijk is, is dat het niet om alle kruisingen met verkeerslichten van de N348 in de gemeente Raalte gaat, want er zijn slechts afspraken over drie kruisingen gemaakt.

Later meer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.