beautystyle sharon viert 4 jarig bestaan

Beautystyle Sharon viert de hele maand januari hun vierjarig bestaan met een actiee en een leuke attentie voor iedere klant.

Het is alweer vier jaar geleden dat eigenaresse Sharon Wichers-Schreur de salon overnam. “Sindsdien hebben we een mooie groei doorgemaakt, qua klanten, maar ook hebben we de salon erg opgeknapt van binnen en buiten. We werken met een klein team en merken dat onze klanten dat prettig vinden, en dat maakt het ook erg persoonlijk. Zo halen we ook wel eens mensen op die niet goed alleen

over straat durven of komen wij ook bij mensen aan huis als ze slecht ter been zijn.”

Wichers-Scheurs vervolgt: “We proberen altijd een goede service te bieden en iedere klant een passend en deskundig advies te geven. De werkzaamheden en mogelijkheden van Beautystyle Sharon zijn gevarieerd en het aanbod is breed. Van een knip-, kleur- of schoonheidsbehandeling, of een complete haarverlenging door middel van extentions, alles is mogelijk.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.