bannink wint darttoernooi broekland

Jan Willem Bannink heeft het single darttoernooi in Broekland op zijn naam geschreven. 91 fanatieke darters kwamen ondanks het koude weer en de besneeuwde wegen op zondag 20 januari naar Broekland voor dit toernooi. “Dit is wel een teken dat iedereen graag naar ons toernooi toe wil gaan”, Aldus Dick Valk van Horstdarts Broekland. “Het is gemoedelijk en gezellig. Ik denk ook dat de prestaties van de Nederlandse darters op de Lake side er ook toe leiden dat het darten weer wat in opmars is.”

De poulewedstrijden werden gespeeld op zestien banen. Uiteindelijk gingen de nummers één en twee naar de winnaarsronde en nummers drie en vier speelden de verliezersronde. Uit de knock-outwedstrijden die hierop volgden, wist Maurice Veldhuis verliezersronde te winnen van Mark Rechterschot.

De strijd tussen de winnaars om de ereplaatsen leverde Jan Willem Bannink de eerste plaats op. Tweede werd Rick Achterhoek, gevolgd door Patrick van Langen en Gerben den Hoed. Iwan van Schooten had de hoogste finish van het toernooi: 152.

Het volgende darttoernooi staat gepland op zondag 24 februari, dit is een koppeltoernooi. Opgave is al mogelijk via horstdarts@home.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.