bandenprikker actief in raalte

Op de foto’s is te zien dat er twee fietsen met een lekke achterband naast elkaar staan. Dat kan natuurlijk toeval zijn, maar niet als je weet dat een week geleden één van deze twee fietsen nog werd voorzien van een nieuwe achterband. Zowel de binnen- als de buitenband werd vervangen omdat, je raadt het al, de band was lek gestoken.

Ook voor de andere fiets op de foto blijft het niet bij een lek achterbandje, want ook de voorband werd slachtoffer van de bandenprikker. De buitenband op de laatste foto is van één van de fietsen die bij Kruiper werd binnengebracht. Het sneetje zit aan de zijkant en is zo ‘netjes’ dat een mesje volgens de fietsenmakers de veroorzaker zou zijn.

Van belang is nu dat degene die blijkbaar enorm veel voldoening haalt uit het lek steken van andermans banden, gepakt wordt. Misschien dus niet onverstandig om rondom de bushalte Pauluskerk de ogen goed open te houden.

Tips? Of soortgelijke situaties op een andere plaats? Zet het gerust als reactie hieronder.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.