autoservice haarle is ondernemer van het jaar

Theo Oosterwechel en Akkie Spijkerman van Auto Service Haarle mogen zich een jaar lang de Haarlese ondernemer van het jaar noemen. Op de drukbezochte nieuwjaarsreceptie van Haarlese Ondernemers Vereniging (HOV) kregen zij uit handen van burgemeester Anneke Raven de bokaal uitgereikt.

Namens de verkiezingscommissie sprak John van der Ven de motivatie uit. Hieruit werd duidelijk dat de Auto Service Haarle heeft bewezen dat de peilers waarop haar bedrijfsvoering is gebaseerd, namelijk kwaliteit en een sterke klantenbinding garanties zijn voor een succesvol ondernemerschap, ook wanneer het bedrijf deel uit maakt van een branche waarin het al een aantal jaren achtereen economisch minder gaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.