automobilist drie keer het haasje

De politie heeft zaterdagmiddag het rijbewijs van een automobilist ingevorderd die met 134 over N348 bij Dalmsholte reed. Meneer was niet alleen zo snel als een haas, hij was vervolgens ook spreekwoordelijk het haasje.

De automobilist werd bij een radarcontrole betrapt door de politie. De controleur gaf zijn kenteken door en even later zette een motoragent de man aan de kant. De man viel op omdat hij in Zwolle inhaalde bij een doorgetrokken streep. De bestuurder bleek vervolgens ook nog een boete van 1100 euro te hebben openstaan.

Hij raakte zijn rijbewijs kwijt, kreeg boetes voor de snelheid en het inhalen over de doorgetrokken streep en moet uiteraard ook zijn openstaande boete nog voldoen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.