wolterink wint jaar lang gratis autorijden

Mevrouw Wolterink uit Raalte heeft een jaar lang gratis rijden in een nieuwe Peugeot 107 gewonnen. De afgelopen twaalf weken maakten klanten van negen vernieuwde Coop-winkels kans op deze prijs. Alles wat ze hoefden te doen, was een klant&kaart aanvragen. Iedere nieuwe kaarthouder deed automatisch een gooi naar de hoofdprijs. Mevrouw Wolterink was de gelukkige winnaar en kreeg vandaag de sleutel van haar auto uitgereikt in de Coop Raalte. Alleen de benzinekosten komen voor rekening van de winnaar. Alle andere kosten zoals verzekering, onderhoud en wegenbelasting komen voor rekening van Peugeot.

Coop staat niet stil. De supermarktorganisatie begon anderhalf jaar geleden met het moderniseren van haar winkels. Veel klanten doen hun boodschappen al in deze nieuwe supermarkten. Coop Raalte, waar de prijs is gevallen, is zo’n vernieuwde winkel. Onlangs heropende de zaak na een ingrijpende verbouwing. Winkelmanager Maickel Klauwer: “Binnen de vernieuwde formule van Coop speelt het &-teken een grote rol. Dat staat voor verbinding en samenwerking met de beste leveranciers, boeren en ondernemers. Maar het &-teken staat ook voor de verbinding tussen klant en Coop. Want de klant blijft de grootste rol spelen. We zijn er trots op dat we dit op een dergelijk originele manier extra kunnen onderstrepen!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.