wolga kozakken en het thriller theater in hoftheater

Het Wolga Kozakken Koor en het Thriller Theater staan op 21 en 22 december in het HOFtheater. Een kerstweekend met een concert en een thriller voorstelling.

Wolga Kozakken Koor

Vrijdagavond 21 december staat het Wolga Kozakken Koor in het HOFtheater te Raalte. Dit kerstconcert bestaat niet alleen uit Russische kerstliederen, maar ook populaire nummers als onder andere Kalinka, Wolga Bootsman en Stenka Rasin en ‘s werelds meest geliefde kerstmelodieën zoals White Christmas en Amazing Grace. De traditie van hun muziek en zang zónder enige geluidsversterking, brengt de sfeer zoals Kerstviering bedoeld is. De voorstelling begint om 20:15 uur en kaarten kosten 22,50 euro.

Het Thriller Theater – U spreekt met uw moordenaar

Zaterdagavond 22 december staat het Thriller Theater in het HOFtheater met ‘U spreekt met uw Moordenaar’. Dit is spannend theater met een knipoog. Tony Wendice bedenkt een ingenieus plan om zijn vrouw Sheila te vermoorden. Maar in de uitvoering loopt alles mis en is hij genoodzaakt te improviseren. Als er vervolgens een politie-inspecteur verschijnt die het allemaal niet vertrouwt, raken de twee mannen verwikkeld in een levensgevaarlijk kat-en-muisspel. Gebaseerd op de gelijknamige filmklassieker uit 1954 van regisseur Alfred Hitchcock. De voorstelling begint om 20:15 uur en kaarten kosten 21,00 euro.

Kaartverkoop

Kaarten voor voorstellingen in het HOFtheater bestellen kan via de Bibliotheek Raalte (0572-363637) of via staging2.hofinsalland.nl waar u zelf uw stoel kunt kiezen en thuis uw e-ticket uit kunt printen. Indien er op de avond / middag van de voorstelling nog kaarten zijn, kunnen die vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstelling ook aan de kassa van het HOFtheater worden gekocht (alleen contante betaling of incasso mogelijk).

Meer informatie over deze en andere voorstellingen staat op staging2.hofinsalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.