wintershow bij veldhuis tuin en park

Tussen kerst en oud en nieuw (27, 28 en 29 december) houdt Veldhuis, landbouwmechanisatie Tuin & Park uit Heino een wintershow. Hiervoor hebben ze een aantal interessante acties bedacht met het oog op gereedschap. Nieuwe en gebruikte zitmaaiers, machines voor particulieren en hoveniers, overjarige showroommodellen en de mogelijkheid tot het inruilen van oude machines, het is allemaal aanwezig tijdens de wintershow.

De show vindt plaats aan de LJ. Costerstraat 37 in Heino op 27 en 28 december van 10.00 tot 17.00 uur en op 29 december van 10.00 tot 15.00 uur. Voor de bezoekers is er koffie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.