Home / archiefcentraal / wild west taferelen in luttenberg

wild west taferelen in luttenberg

Het lijkt er op dat het anders zo vredige Luttenberg geteisterd wordt door wildwest taferelen. De 52-jarige hereboer JvM uit Luttenberg is op maffia-achtige wijze bedreigd en gedwongen om mee te doen aan een actie. Daarnaast speelt het verhaal dat verzorgingstehuis Maria Oord het nieuwe hoofdkwartier is geworden van de motorbende Heaven Angels. Ruig uitziende leden van deze motorbende stalden uitdagend de motoren voor de ingang van Maria Oord.

Fotograaf Steven van Olphen heeft beide wildwest taferelen kunnen vastleggen.

Hoe angstaanjagend de beelden ook overkomen, navraag leert dat het om niets meer dan een in scene gezette opname ging. De opnames zijn gemaakt voor een unieke verjaardagskalender in het kader van Luttenberg 175 jaar bestaan. Deze kalender, waar bij verschillende Luttenbergers in een verrassende setting gefotografeerd zijn, wordt vanaf 14 december huis aan huis verkocht . De opbrengst is geheel bestemd voor de bekostiging van de activiteiten in het kader van Luttenberg 175 jaar.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.