wijhenaar slaat politieagent in gezicht

Een 21-jarige man uit Wijhe is in de nacht van 27 op 28 december aangehouden voor de mishandeling van een politieagent in Dalfsen.

De bestuurder van de auto waarin de Wijhenaar had meegereden, moest een ademanalyse ondergaan op het politiebureau in Dalfsen. Terwijl agenten bezig waren met de analyse, schopte de man uit Wijhe in de hal tegen een deur. Hij stopte hiermee, toen hij erop werd aangesproken, maar begon opnieuw te schoppen toen de agenten wegliepen. Hierop werd hij buiten het bureau gezet. Daarbij werd de man agressief, en sloeg hij een van de agenten in zijn gezicht. De Wijhenaar verzette zich hevig bij zijn aanhouding. Uiteindelijk is de man overgebracht naar het hoofdbureau in Zwolle waar hij voor nader onderzoek is ingesloten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.