wat doet die forensisch arts in centrum raalte

“Wat is er aan de hand in centrum van Raalte? Politie, GGD, forensisch arts?” Die vraag zong vrijdagavond rond op Twitter. Als er een forensisch arts komt kijken, betekent dat meestal geen goed nieuws.

Een forensisch arts wordt namelijk pas ingeschakeld als er ergens een levenloos lichaam wordt aangetroffen. Zo ook in een woning in het centrum van Raalte vrijdagavond. De forensisch arts moet vervolgens vaststellen of de betreffende persoon een natuurlijke dood is gestorven, wat de doodsoorzaak is en of er nader onderzoek van de politie nodig is.

In de zaak van vrijdagavond in het centrum van Raalte blijkt dat de bewuste persoon een natuurlijke dood is gestorven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.