Home / archiefcentraal / vrouw onder invloed ramt vluchtheuvel

vrouw onder invloed ramt vluchtheuvel

Een 57-jarige vrouw uit Wijhe werd vrijdagavond 14 december aangehouden voor rijden onder invloed. Een getuige zag dat de vrouw met haar auto op de Raalterweg dwars over een vluchtheuvel reed, waarbij twee markeringspaaltjes afknapten. Ook verloor de auto door de aanrijding een kentekenplaat. De getuige waarschuwde de politie.

Op basis van het achtergebleven kenteken kon de vrouw later die avond in haar woning worden aangehouden. Ze bleek onder invloed. De ademanalyse gaf een uitslag van 575 ug/l. Het rijbewijs van de vrouw is ingevorderd en tegen haar zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.