vrouw onder invloed ramt vluchtheuvel

Een 57-jarige vrouw uit Wijhe werd vrijdagavond 14 december aangehouden voor rijden onder invloed. Een getuige zag dat de vrouw met haar auto op de Raalterweg dwars over een vluchtheuvel reed, waarbij twee markeringspaaltjes afknapten. Ook verloor de auto door de aanrijding een kentekenplaat. De getuige waarschuwde de politie.

Op basis van het achtergebleven kenteken kon de vrouw later die avond in haar woning worden aangehouden. Ze bleek onder invloed. De ademanalyse gaf een uitslag van 575 ug/l. Het rijbewijs van de vrouw is ingevorderd en tegen haar zal proces-verbaal worden opgemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.