vrouw achter het stuur ford b max

Tja, wie kent het niet….de uitdrukking “dat zal wel weer een vrouw achter het stuur zijn”. En dat klopt, in veel auto’s zit er een vrouw achter het stuur, in de andere auto’s is dat een man. Meer opties zijn er ook niet. Maar hoe gaat dat dan…een vrouw achter het stuur. Wij nemen je mee in onze bevindingen en belevingswereld.

Deze week hadden we wel een heel speciaal testmoment, namelijk het Ford B-Max Drive Event in Amersfoort. Een ochtend uitleg over de nieuwe Ford B-Max en natuurlijk het testen van de auto.

En wat als eerste opvalt aan deze B-max zijn de deuren; gewone portieren aan de voorkant en schuifdeuren aan de achterkant (en ook geen hinderlijke middenstijl). Dat is nog eens makkelijk in- en uitladen (boodschappen, kinderen, planken van de bouwmarkt etc..) De hele constructie van de auto is hiermee veranderd maar wel Euro NCAP 5-sterren veilig. Wel zo fijn om te weten als je het gezin in een mooie hippe auto stopt, dat deze ook veilig is.

De B-Max is uitgerust met allerlei technische snufjes zoals Active City Stop, SYNC connectiviteitssysteem, Emergency Assistence, Hill Start Assistence, Ford Easy Fuel, Ford EcoMode en de EcoBoost motor. ( Ja, ook ik als vrouw begreep de uitleg… En mocht je het even niet volgen, man of vrouw..,lang leve Google ™)

Ook het interieur ziet er strak en modern uit. Hiermee kan je dan ook goed voor de dag komen, zowel zakelijk als privé. Met voldoende opbergmogelijkheden voor alle dingen waar wij als vrouw zijn natuurlijk niet zonder kunnen! De kofferruimte is met ruim 300 liter gemiddeld dus er kan genoeg aan bagage mee.

En de motor; zonder in alle technische details te treden, het is een 1.0, de auto rijd zuinig en met een laag geluidsniveau. Niet te vaak tanken dus en ongestoord meezingen of kletsen in de auto is geen probleem. Voor de mannen; ja het is een 3-cilinder maar volgens de experts net zo veel vermogen als de 1.6 maar met veel meer pit! Met alle opties is de auto ook nog eens geheel aan te passen aan je eigen wensen.

Oordeel; wij hebben gereden in de Titanium 1.0 EcoBoost. Fijne pittige auto, mooi design en makkelijk in het gebruik door de grote in- en uitstap ruimte. Zou er zelf nog wel een aantal opties bij nemen, maar dat is meer uit eigen belang en gemak dan uit noodzaak!

De Ford B-Max die wij deze week tot onze beschikking hadden is te koop via Autobedrijf Schulten in Raalte, officieel Ford-dealer.

Specificaties o.a.:

*Ford B-Max

*6 benzinemodellen en 2 dieselmodellen.

* Diverse optiepakketten mogelijk(hiervoor kan je het beste terecht bij de dealer)

Vraagprijs is afhankelijk van de uitvoering en extra opties (Er is al een nieuwe Ford B-Max 1.0 EcoBoost Ambiente leverbaar vanaf €18.795,-)

Voor meer informatie, neem contact op met Rene Schulten.

staging2.autobdrijfschulten.nl of Klipperweg 10, Raalte tel: 0572-354200

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.