volle bak bij kerstconcert boskamp

De bezoekers van het kerstconcert, dat afgelopen vrijdagavond werd gegeven in de gerestaureerde Willibrordkerk in Boskamp, waren na afloop erg enthousiast over zowel de zang als de muziek.

De combinatie van het Wijhes Mannenkoor en de Koninklijke muziekvereniging Apollo uit Olst bleek een schot in de roos. Of zoals de voorzitter van de locatieraad Herman van der Linde het noemde: een combinatie van muziek uit Olst en zang uit Wijhe, iets waarin een kleine gemeente groot kan zijn.

Veel publiek was al vroeg naar de kerk gekomen om vooraf te luisteren naar orgelspel door de vaste organist Wim Koelewijn uit Bathmen. Niet alleen de bezoekers maar ook de dirigenten Bea Schreurs van het Wijhes Mannekoor en Johan Wensink van de Koninklijk muziekvereniging Apollo waren erg enthousiast over hun gezamenlijke optreden in de fraaie kerk en haar uitstekende akoestiek.

Voor koor en orkest was het een feest om er te zingen en te spelen. Tijdens het concert werd een breed scala aan bekende en minder bekende liederen ten gehore gebracht, waarvan enkele liederen in samenzang met de bezoekers en begeleid door Wim Koelewijn op het grote kerkorgel. Bijzonder veel indruk maakte ook de beide solisten Beert van Oene en Bert Smedinga. Na afloop was de eensluidende reactie dat dit in de toekomst zeker voor herhaling vatbaar is.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.