vierdaagse training begin 2013 weer van start

Wandelsport Haarle houdt vanaf woensdag 2 januari 2013 weer een 4-daagse training. Iedere woensdag tot en met eind juni kan er gezamenlijk gewandeld worden. “We beginnen met vijftien kilometer en eindigen eind juni met veertig kilometer. Je loopt in een groep en blijft bij elkaar. Met een positieve instelling en een beetje doorzettingsvermogen moet het lukken om in 2013 een vierdaagse te lopen”, aldus de organisatie.

De start is dus op woensdag 2 januari. Om 8.30 uur is er koffie en thee en de uitleg over de trainingsopbouw start om 8.50 uur. De wandeling zelf start om 9.00 uur. Sporthal ‘de Voordam’ in Hellendoorn (Koemaste 2d) vormt het vertrekpunt. De kosten bedragen 2 euro per keer en dit is inclusief een kop koffie of thee.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Emmy Rensen via 0548-656380 (vóór 28 december en tussen 18.00 en 19.00 uur) of kijk voor meer informatie staging2.wandelsporthaarle.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.