Home / archiefcentraal / vier inbraken raalte zuid afgelopen dagen

vier inbraken raalte zuid afgelopen dagen

In vier woningen in Raalte is van donderdag 13 tot en met zaterdag 15 december ingebroken. Dat gebeurde aan De Spinde (tussen 13 december 14.00 uur en 16 december 15.00 uur en op 15 december tussen 13.30 – 22.00 uur), De Heerd (15 december tussen 17.30 – 22.15 uur) en de Lijsterbesstraat (15 december tussen 19.30 – 22.35 uur). Sieraden, geld en computerapparatuur werden weggenomen.

Bij alle vier de inbraken werd toegang verschaft tot de woning door een raam aan de achterzijde open te breken. De politie heeft een (buurt)onderzoek gestart. Heeft u op de volgende tijdstippen en locaties iets opmerkelijks gezien of gehoord, neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. U kunt vragen naar het team Raalte. Anoniem uw informatie melden, kan via Bel M. (Meld Misdaad Anoniem) 0800-7000.

De praktijk laat zien dat de meeste woninginbraken door de gelegenheidsdief worden gepleegd. Zorg dan ook voor goed hang-en-sluitwerk en doe bij het verlaten van de woning altijd ramen en deuren op slot. Daarnaast is een goed verlichte woning ook reden voor inbrekers om te vertrekken. Er zijn drie dingen waar ze een hekel aan hebben. De drie L’s: Licht, Lawaai en Lang werk. Vertrouw je een situatie niet, neem dan altijd contact op met de politie via 0900-8844.

Lees ook

‘Nog meer onzekerheid voor agrarische ondernemers’

ZWOLLE – “Nog meer onzekerheid voor agrarische ondernemers en hun gezinnen”. Dat zegt Gert Harm …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.