Home / archiefcentraal / videoverslag van raadsvergaderingen olst wijhe

videoverslag van raadsvergaderingen olst wijhe

Sinds kort staan tien dagen voor iedere raadsvergadering de raadsvoorstellen op de website van de gemeenteraad van Olst-Wijhe. Op diezelfde site is op de woensdag erna de raadsvergadering in een videoverslag terug te kijken en uiterlijk de vrijdag daarna kun je heel effectief zoeken in dit videoverslag op bijvoorbeeld spreker, agendapunt of trefwoord. Op deze manier wil de gemeente de politieke besluitvorming transparanter maken.

De raadsvoorstellen, het videoverslag en de besluitenlijst vind je in het vergaderschema op de datum van de raadsvergadering waarover je geïnformeerd wil worden. Zo kun je ook terugkijken naar de stukken van voorgaande raadsvergaderingen. Benieuwd? Kijk dan op gemeenteraad.olst-wijhe.nl en klik op ‘Vergaderschema’.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.