videoverslag van raadsvergaderingen olst wijhe

Sinds kort staan tien dagen voor iedere raadsvergadering de raadsvoorstellen op de website van de gemeenteraad van Olst-Wijhe. Op diezelfde site is op de woensdag erna de raadsvergadering in een videoverslag terug te kijken en uiterlijk de vrijdag daarna kun je heel effectief zoeken in dit videoverslag op bijvoorbeeld spreker, agendapunt of trefwoord. Op deze manier wil de gemeente de politieke besluitvorming transparanter maken.

De raadsvoorstellen, het videoverslag en de besluitenlijst vind je in het vergaderschema op de datum van de raadsvergadering waarover je geïnformeerd wil worden. Zo kun je ook terugkijken naar de stukken van voorgaande raadsvergaderingen. Benieuwd? Kijk dan op gemeenteraad.olst-wijhe.nl en klik op ‘Vergaderschema’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.