verrassende kerst kansplus midden overijssel

In een volle herberg Zwakenberg in Raalte speelden zondagmiddag mensen met een beperking uit verschillende woonvormen de sterren van de hemel. Ondersteund door kinderen van theatergroep ‘een plekje op het podium’ en onder regie van Annette Kiekebosch gebeurden verrassende en spontane acteerprestaties.

Ds. Reinier Gosker uit Wesepe als gastvoorganger speelde er voortreffelijk op in door verschillende dieren vreedzaam naast elkaar een plek in de kerststal te laten innemen. Ook de spontane reacties uit de zaal getuigden ervan dat hij de juiste snaren wist te raken.

Buitengewoon was de slotact waarin een heuse baby in de armen van Maria liet horen dat ze echt geboren was. Zoals gebruikelijk werd de middag weer vrolijk opgeluisterd door de Melodies onder leiding van Willie Jansman, waar volop meegezongen werd.

KansPlus Midden Overijssel is een belangennetwerk voor verstandelijk gehandicapten en een vereniging voor mensen met een verstandelijke beperking, hun ouders en verwanten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.