verkeerschaos na ongeval op ganzepanbrug

De twee voertuigen die bij het ongeval betrokken waren, reden allebei vanuit de richting Heino naar Zwolle. De bestuurder van de vrachtwagen verklaarde dat hij midden op de brug moest remmen. De bestuurder van de personenauto zag dit mogelijk te laat, waardoor hij met zijn auto op de vrachtwagen voor hem botste.

Na het ongeval werd de brug waarop het ongeval gebeurd was, voor alle verkeer afgesloten. Het verkeer werd over de parallelweg van de N35 geleid, maar bij het passeren van de brug ontstond voor vrachtverkeer een probleem. De brug bleek namelijk te laag voor de hoogste vrachtwagencombinaties. Hierdoor liep niet alleen het verkeer op de N35 vast, ook het verkeer op de parallelweg kwam muurvast te staan.

Of het ongeval te maken heeft met gladheid, is ons niet bekend. De chauffeur van de vrachtwagen kwam met de schrik vrij.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.