vereniging aardehuis zoekt helpende hand

Vereniging Aardehuis Oost Nederland zoekt een ervaren bouwer of bouwvakker als vrijwilliger om ondersteuning te bieden op de bouwplaats. Aardehuis is een particulier initiatief waarbij de bewoners zelf hun eigen huis bouwen. Heb je kennis van materialen en machines en wil je hen helpen de werkloods en gereedschapsplek op orde te brengen en eventueel kleine reparaties uit te voeren? Het liefst op dinsdag, andere dagen in overleg. Welke ‘duizendpoot’ wil hen op regelmatige basis helpen?

Neem contact op met Estella Franssen via estella.franssen@aardehuis.nl of 06-11343604. Meer informatie op staging2.aardehuis.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.