van gaal en kluivert naar tijenraan

Op 4 november jl. vond de jaarlijkse benefietavond voor de stichting Stop Kindermisbruik plaats bij The Red Sun in Blaricum. De stichting zet zich in om meisjes die het slachtoffer zijn van gedwongen prostitutie en mensenhandel te bevrijden en een betere toekomst te bieden. Op deze avond werden verschillende items geveild waaronder een voetbalclinic van bondscoach Louis van Gaal en zijn assistent Patrick Kluivert. Het hoogste bod werd gedaan door Marc van Toren, General Manager van TrendyHair Company.

Tijdens de jaarlijkse kerstborrel van Farouk Systems Europe/TrendyHair Company op maandag 10 december werd deze voetbalclinic aangeboden aan twee werknemers van TrendyHair Company: Alfons Nijboer, teammanager van Rohda Raalte 1 en Marc Lobbert, trainer-coach van VV Heino 1.

Eind maart of begin april komen Louis van Gaal en Patrick Kluivert naar Sportpark Tijenraan in Raalte om beide selecties te trainen. De exacte datum zal zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt. Binnen beide verenigingen vindt op dit moment overleg plaats over eventuele acties ten behoeve van de stichting Stop Kindermisbruik.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.