twinkelen en winkelen in raalte

Het Raalter Ondernemers Verbond houdt een actie met het oog op de feestverlichting in het centrum van Raalte. Wie al winkelend door Raalte loopt, kan genieten van het twinkelen van de vele lampjes boven de straten en vanaf eind deze week ook van de bijzondere sfeerboom. Nu is het de hoogste tijd dat deze mooie momenten worden vastgelegd. Het Raalter Ondernemers Verbond daagt je hiervoor uit. Wie de mooiste en vooral origineelste foto aanlevert, wint namelijk een Panasonic fz 150 met extra’s. Een mooie foto in ruil voor een mooie camera dus.

Er zitten wel een aantal eisen aan de foto. Er moeten namelijk de volgende ingrediënten in terug te vinden zijn: twinkelen, winkelen, sfeer en een beetje van jezelf. De foto plaats je zelf op staging2.winkeleninraalte.nl waar alle ingeleverde foto’s de komende weken te zien zijn. Op de site staat aangegeven hoe je de foto kunt uploaden en hoe je jouw gegevens kunt achterlaten.

Deelnemers dienen hun foto’s vóór het begin van het nieuwe jaar in te sturen. Daarna worden deze door een professionele jury beoordeeld en wordt er een winnaar gekozen. In de eerste week van 2013 krijgt de winnaar persoonlijk bericht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.