twee honden vermist in luttenberg

In Luttenberg zijn zo rond het einde van het jaar twee honden vermist. De hond van Ben Ramaaker, Joep, is op kerstavond weggelopen en de labrador Bruno wordt sinds 28 december gezocht door haar eigenaren Gerlinde Oosterlaar en Alwin Boksebelt. Het nieuwe jaar wordt traditiegetrouw ingeluid met veel geluid en geknal en vaak begint dit al weken voordat het nieuwe jaar zich aankondigt. Dat dit niet voor iedereen een feestelijke gebeurtenis is, blijkt uit een forse toename van het aantal weggelopen honden rond deze tijd. Honden kunnen dit ervaren als een bedreiging en vertonen angstig gedrag.

De huidige stand van zaken omtrent Joep is op dit moment nog niet bij de redactie bekend. Bruno wordt nog steeds vermist. Gerlinde en Alwin zijn extra bezorgd wegens het vele vuurwerk en willen dan ook niets liever dan hun hond terugvinden./ Het gaat om een bruine labrador van ongeveer 1,5 jaar oud. Ze is bruin van kleur en iets kleiner dan een doorsnee labrador. De hond draagt geen halsband.

Mocht je de hond gezien hebben, dan kun je contact opnemen met de redactie van ParelvanSalland of de familie Oosterlaar (vd Sent) via 0572-301591. De familie woont aan de Vondervoortsweg9 in Luttenberg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.