twee exposities in infocentrum ijssel

Op het moment zijn er in het Infocentrum IJssel Den Nul twee exposities te bewonderen. Een expositie gericht op cultureel erfgoed en één over de natuur.

Het leven op een IJsselhoeve

Beneden in het Infocentrum is een kleine expositie over het leven in een IJsselhoeve. Prachtige foto’s van IJsselhoeven, maar ook veel oude gebruiksvoorwerpen en een aantal boekjes. Altijd al willen weten hoe een ‘strekel’ eruit ziet? Of het verschil willen weten tussen een kuilvoerschop en een bietenschop? Je ziet het op deze expositie van St. IJsselhoeven.

Jij & Fotografie Natuurlijk

Met eigen ogen zien hoe schitterend kinderen de omgeving van de IJssel hebben vastgelegd. Dat kan op de expositie Jij & Fotografie Natuurlijk. Op de vide in het Infocentrum hangen 27 prachtige foto’s, allen door kinderen gemaakt. Zij volgden hiervoor een speciale cursus die onder andere door het IVN werd georganiseerd. Alle jeugdige bezoekers aan het Infocentrum kunnen de komende 2 maanden een quiz doen over deze foto’s. De quiz is gratis verkrijgbaar bij de kiosk in het Infocentrum en onder de goede inzendingen wordt een leuke prijs verloot.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.