topgirls tournament voor de 9e keer in heino

Volleybalvereniging HEVO houdt van donderdag 27 tot en met zaterdag 29 december voor de 9e keer het International DELA / HEVO Topgirls Tournament. Het toernooi biedt topvolleybal van meisjes in de leeftijdsgroep van 15 tot 17 jaar. Zo zijn naast het dames 1 selectieteam van Hevo ook de vertegenwoordigende teams uitgenodigd van Nederlandse topclubs, zoals de winnaar van de vorige editie KinderCentrum / Alterno uit Apeldoorn. Daarnaast nemen teams deel uit Duitsland (Sorpesee) en België (Gea Happel Amigos Zoersel).

Voor het volledige programma kun je terecht op de website van Hevo (Toernooi Info). Het toernooi wordt op 27 december om 13.00 uur officieel geopend door de heer Rienk Vos, voorzitter NEVOBO regio Oost. De wedstrijden vinden plaats op de middagen van 13.00 tot 17.30 uur en de avonden van 18.30 tot 22.30 uur. Het team van Hevo kun je zien en aanmoedigen op de openingsdag op 27 december om 13.00 uur en 20.00 uur. Het verdere programma is afhankelijk van de behaalde resultaten.

Het toernooi wordt gehouden in de sporthal van Summercamp Heino. De vrijwilligers van HEVO verzorgen zelf de koffie en de (kerst)drankjes. De entree is gratis.

“Onze dank gaat uit naar de verschillende sponsoren die het ons mogelijk maken elk jaar weer een toernooi van dit formaat in Heino te organiseren”, aldus de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.