themabijeenkomst peuters lief soms lastig

Carinova in Raalte houdt op dinsdag 15 januari de themabijeenkomst ‘Peuters lief, soms lastig’. De bijeenkomst is bedoeld voor ouders, grootouders of vaste oppas van peuters en kleuters tot vier jaar en vindt plaats in het wijkgebouw, Monumentstraat 55a in Raalte. De bijeenkomst duurt van 19.30 tot 21.00 uur en is gratis. Opgave is noodzakelijk. Bij voorkeur vóór 9 januari. Dit kan telefonisch via tel. 0900 86 62 (lokaal tarief) of via jgzraalte@carinova.nl

Peuters kunnen je soms behoorlijk uitdagen. Hoe lang moet je geduld hebben? De achtergrond van dit soort vragen ligt meestal ook in de lichamelijke, sociaal- emotionele en verstandelijke ontwikkeling van je kind. Wat is de rol van de peuterpubertijd, zelf ‘nee’ (leren) zeggen, wat is de rol van fantasie en gevoelens voor je kind. Welke gevolgen heeft het (magisch) denken van jouw kind, in hoeverre mag je een beroep doen op zijn geweten en de rol van taal bij dit alles. Dit komt aan bod tijdens de bijeenkomst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.