Home / archiefcentraal / tentoonstelling pv de zwaluw

tentoonstelling pv de zwaluw

Nadat begin september de laatste vlucht is vervlogen, hebben de duiven rust gehad om het verenpakket te vernieuwen. Nu drie maand later is het tijd om te kijken welke liefhebber nu de mooiste duif heeft. Daarom zal aankomend weekend de duivenliefhebbers uit Wijhe en omstreken hun duiven tentoonstellen op de jaarlijkse tentoonstelling van PV de Zwaluw. Op vrijdagavond zullen de duiven door de liefhebbers ingezet worden, waarna op zaterdag de circa 150 duiven gekeurd worden door een officiële keurmeester.

De tentoonstelling is voor het publiek geopend op zaterdagavond 8 december vanaf 19.30 uur en op zondag 9 december vanaf 14.00 uur. Op zondagmiddag zal er ook weer met het rad gedraaid worden. Dus ben je benieuwd wat nu de mooiste duif is, neem dan een kijkje aan de Industrieweg 2a in Wijhe.

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.