techniek academie sco sluit af met toernooi

De tweede cursus van de nieuwe Techniek Academie van SC Overwetering is vrijdag 30 november feestelijk afgesloten met een geweldig 4 tegen 4 toernooi met individuele winnaar. Nadat iedereen vijf partijen had gespeeld, bleek dat Marijn Beier de eerste plaats had veroverd. Sven Postema veroverde plaats twee en Dennis Willemsen werd derde.

Naast deze prijzen was er ook een klassement voor de spelers met de mooiste ‘moves en skills’. Stijn Bril werd hierbij derde met een terughaal bewegingen. Oskar Kappert werd tweede, hij maakte de meeste schijnbewegingen en de eerste plaats was voor Nick oosterwijk die verschillende schijnbewegingen tijdens het toernooi maakte.

De 42 deelnemers zijn erg enthousiast en de meeste deelnemers hebben zich dan ook al weer aangemeld voor de nieuwe cursus die in het voorjaar start op 22 februari. Bij de trainingen staat talentontwikkeling centraal en wordt er getraind in trainingsgroepen afhankelijk van leeftijd en kwaliteit. De voetbalschool biedt alle jeugdspelers van 9 tot en met 12 jaar (E en D jeugd, geboren in 2000 tot en met 2003) de mogelijkheid aan om zich met deze trainingen verder te ontwikkelen op het gebied van techniek en coördinatie.

Op vrijdagmiddag tussen 16.00 en 17.15 uur zijn de techniektraining op het kunstgrasveld van Sc Overwetering in Olst. Ieder seizoen worden er twee modules van 10 lessen aangeboden. Eén module in de periode september-november en één module in periode februari-mei. De volgende module start op vrijdag 22 februari. Er is plaats voor 4 groepen van 10 kinderen en om mee te doen hoef je geen lid te zijn van SC Overwetering. Kosten bedragen 25 euro per 10 lessen. De trainingen worden gegeven door de ervaren gediplomeerde jeugdselectietrainers van SC Overwetering en de oefenstof wordt aangepast aan het niveau van de kinderen en dit bepaald ook in welke trainingsgroep het kind wordt ingedeeld.

Ben je enthousiast geworden en wil je ook deelnemen aan de Techniek Academie van SC Overwetering, dan kun je nu al je opgeven via de website staging2.overwetering.nl onder de knop Techniek Academie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.