talentvolle rus sluit concertseizoen wesepe af

De Stichting De Nicolaas Concerten heeft besloten om het eerste concertseizoen af te sluiten met een soloconcert van de talentvolle Russische pianist Vitaly Pisarenko. Vanaf het begin van het seizoen – afgelopen november – was er al sprake van dat de Eerste Prijswinnaar van het 8ste Internationaal Franz Liszt Pianoconcours in Utrecht misschien naar Wesepe zou komen. Het was echter nog te vroeg voor de stichting om zo’n grote naam vast te leggen. Na een aantal succesvolle concerten, diverse donaties en veel enthousiaste reacties is iedereen er helemaal klaar voor. De voorverkoop voor dit concert start maandag 17 december.

De jonge Vitaly Pisarenko (1987) heeft vele recitals gegeven en als solist opgetreden met orkesten over de hele wereld. Het solo repertoire van Pisarenko bestaat uit werken van onder andere J.S. Bach, J. Haydn, W.A. Mozart en F. Liszt. Het definitieve programma voor De Nicolaas Concerten wordt momenteel samengesteld. Op staging2.vitalypisarenko.com kun je alvast naar een voorproefje luisteren.

Het concert vindt plaats op zondagmiddag 17 maart 2013. Wanneer je dit concert van de veelbelovende jonge pianist wilt bijwonen raadt de organisatie je aan in de voorverkoop kaarten te bestellen, dit in verband met het beperkt aantal plaatsen. Kaarten kunnen besteld worden via staging2.denicolaasconcerten.nl De kaarten kosten 17,50 euro per stuk en dit is inclusief consumptie in de pauze.

Wanneer je snel bestelt en betaalt (voor 20 december) zorgt het bestuur van De Nicolaas Concerten ervoor dat je een mooie toegangsvoucher krijgt die je met kerst onder de boom kunt leggen als cadeau voor een ander. Alle informatie hierover vind je ook op de site.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.