stoppelkaters ook komende jaren in dll

Hierdoor is het carnaval in de Leeren Lampe voor aankomende drie jaar een feit.

De Leeren Lampe draagt al jaren zorg voor de dolle festiviteiten tijdens de carnavalsperiode. Vandaar dat zowel de uitbater van de discotheek als de voorzitter van de carnavalsvereniging zeer content zijn met het afsluiten van het nieuwe contract. Joop van den Enk en Roy Schulten ondertekenden het contract onder het toeziend oog van penningmeester van de Stöppelkaters Michel Rabelink.

Niet alleen tijdens de carnaval is de Leeren lampe de vaste huisvesting voor de Stöppelkaters. Ook gedurende de randfestiviteiten, zoals het Katerspektakel en het Geingalabal, gebruikt de vereniging de discotheek als residentie. In deze tijden wordt de uitgaansgelegenheid omgedoopt tot Den Vergulden Kater. Gedurende de carnavalsdagen lopen de bezoekersaantallen in de Leeren Lampe op tot ruim 2500 bezoekers per avond.

Beide partijen zijn zeer positief over het vernieuwde contract. De Stöppelkaters en de Leeren Lampe kijken samen met vertrouwen naar de toekomst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.