stiltewandeling door de duursche waarden

.

De zondagochtendwandeling is deze winter op zondag 6 januari om 9.00 uur en duurt tot ongeveer 11.00 uur. Korte stukjes wandelen worden afgewisseld met momenten van stille beleving. Je krijgt aanwijzingen hoe je open te stellen en je werkelijk verbonden te voelen met je omgeving.

Vertreklocatie is de parkeerplaats bij de steenfabriek in Fortmond, nabij Fortmonderweg 18 in Olst. Waterdichte wandelschoenen zijn handig. De deelname kost 10 euro.

Deze stiltewandeling staat open voor iedereen. Ook voor geïnteresseerden die niet zo ver kunnen lopen of rijders in een scootmobiel. Het kan prima. Na afloop is er gelegenheid om nog even na te praten in het bezoekerscentrum.

Aanmelding is prettig maar niet verplicht. Dat kan bij j.klungers@planet.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.